Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Tuesday, June 16, 2009

Mood: Trauma!

Lokasi : Depan Laptop, A113 - Kolej Malinja A
Waktu : 5:33 PM
Aktiviti : Dengar radio ERA

Ehem2.. memandangkan aku adalah calon HICOM sem nie.(korg yg suruh aku volunteer..huhu) Jadi aku nak tunjukkan manifesto2 aku yang bakal aku tonjolkan ketika hari syarahan nanti.hehe

Kalau aku jadi HICOM Pre-Law Club sem 09/10, aku akan pastikan :

1. Elaun student Pre-Law akan dinaikkan sebanyak Rm 0.10 sen sehari.
2. Hari ahad adelah hari cuti umum kepada semua pelajar Pre-Law.
3. Subsidi makan di kedai kat depan UiTM akan diberikan kepada student Pre-Law.
4. *aku dah takde idea. Korang ade idea??

Kalau macam ni lah manifesto aku nanti, for sure sebelum bertanding aku dah menang. 2/3 majoriti mungkin.hehe

Mood : Trauma!

NOTE: Manifesto tue ape sebenarnya?

3 comments:

Mar said...

aku undi kau selama2nya lah kalau mcm ni. yg num 2 tu paling aku sokong.

ashraff said...

kuang3, apa2 pun gud luck la... HICOM tu apa??
high comisioner ka???
hahahahahah

dafi said...

sure aku undi kau.ciap buat banner lagi.. woooo woooo!! haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails