Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Monday, June 15, 2009

T.A.G #1

NOTE: Memandangkan kawan2 blogger aku tak pernah nak T.A.G aku..so, aku amik kesempatan nak mulakan proses T.A.G ini. (maaf bagi pemilik T.A.G nie 'coz aku rompak soklan T.A.G dia from his blog..hehe)

1. Bekas kekasih saya adalah:
Aku blum ade kekasih.. so, part nie aku NO COMMENT! tapi kalau ade awek cam Heliza or Aisya ( watak dlm AAC) pon best gak..hehe.. *gatal*

2. Saya sedang mendengar:
bunyi mouse yg di'klik2' oleh Izdihar dan bunyi lagu dari youtube yang tersekat2 cam !@#$$%^^&.

3. Mungkin saya patut:
Tidor..tidor..dan tidor. *tak baik tidor petang*

4. Saya suka:
Makan + main internet + makan lagi+ tidor

5.Sahabat-sahabat baik saya:
Mereka yang baik dengan saya *general answer*

6.Saya tak paham:
Kenapa aku tak gemok2 even though selalu makan *sumpah aku tak makan ubat2 pelangsing*

7.Saya kehilangan:
Makanan yang aku beli beberapa hari yg lepas. Sape la yg amik dan makan tanpa pengetahuan aku?


8.Ramai yang berkata:
Aku cute! *tak tahu diorg nie ikhlas ke tidak?hehe*

9.Makna nama saya:
Muhammad - Yang terpuji
Nazrul - ?? *aku blum jumpa makna nama aku. Sape tahu bagitau erk*

10.Cinta itu adalah:
Anugerah Allah kepada setiap hambanya.

11.Di suatu tempat, seseorang sedang:
Asyik bermain MYSPACE sampai aku ajak bersukan kat padang pon tak nak.

12.Saya akan cuba:
Amal makruh nahi mungkar.

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud:
English - Forever
Arab - Abadan abada

14.Telefon bimbit saya:
Nokia yg dibeli guna duit elaun. Thanks KPTM.haha

15.Bila saya terjaga dari tidur:
Buat muka blur..pegi bilik air, basuh muka.. pastu masuk bilik, tidor balik.

16.Saya paling meluat:
Kalau dimeluat oleh orang lain.

17.Pesta/Parti adalah:
Parti ape nie? Pas, UMNO? Aku naturalist.
Pesta? I prefer kenduri.

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah:
Blum temui haiwan yang comey.

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:
Setiap peringkat umor adalah sangat menyeronokkan.

20.Hari ini:
Aku rasa macam nak demam.

21.Malam ini saya akan:
Tidor. Of course!

22.Esok pula saya akan:
Pegi kelas.

23.Saya betul-betul inginkan:
Kejayaan di dunia dan akhirat. InsyaAllah.

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini:
Alhamdulillah, takde jerawat. *hahahaha*

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan:
Dok rumah lebih sronok.

26.Makanan Barat atau Jepun:
Setakat nie belum cuba makan makanan Jepon, so I prefer WESTERN.

27.Bilik yang terang atau gelap:
Terang di waktu siang, gelap di waktu malam.

28.Makanan segera adalah:
Instant Food.

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
Assalamualaikum, bye!

30.Siapa yang anda nak Tag?
Mar, Hasmah, Dafika, Amelia, Hafez, Vina, Aswani, Asyraf, Izdihar, Why, Ila, Laila *korang wajib jawab kalau tak aku..................... (tak mampu nak habiskan ayat)

3 comments:

Why said...

oytt
pe daa ni???

Anonymous said...

copy n paste soklan nie kat blog ko why.. pastu pandai2 jawab erk...

ashraff said...

ye la.. jwb jer.. huhuhu.ksian nazrul, desperate jer, huk3, jgn mrh haaa
huahahahahahahah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails