Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Wednesday, July 8, 2009

Just For Fun!

Masa ngah surf intenet, suddenly terjumpa benda nie kat satu forum. Ni macam nak tgk someone based on zodiak la. Actually, kita as muslim takleyh percaya sangat. But bila baca2 balik, cam ade persamaan jer..hehe..

Aries (21 Mac - 20 April)

Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent,
Tips untuk memikat: Bagus untuk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its true..Jejaka Aries suka wanita yang sopan, tata-tertib..sebab nak bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yang bagus punya
WARNING: Jika anda betul anda rasa aries ini pilihan anda, pilih lah. Kalau tidak, jangan lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.

NOTE: Tak sempat nak catat nota..hehe

2 comments:

Anonymous said...

betol2..
same2..
nk pompuan bertudung..

dafi said...

haha.nk try la ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails