Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Wednesday, July 29, 2009

Perubahan

Sejak akhir2 nie ramai yang tegur dengan perubahan yg aku alami. Mula2 aku pon tak sedar tp bila dah ditegur, baru aku perasan.

Fizikal

Kalau nak dibandingkan dulu, kulit aku sekarang smakin gelap. Maybe aku suka sangat berjemur tengah panas kot. Tak kisah lah, lagipun tue luaran jer. Allah tak pernah nilai seseorang itu dari luaran. Kulit aku semakin gelap tak bermakna hati aku pun semakin gelap. Biar gelap di luar asalkan putih di dalam. Tgk bilal bin rabbah, walaupun kulitnya hitam ttp beliau tetap menjadi insan terpilih untuk berada di syurga. Lagi satu, ramai yang tegur aku semakin kurus. Eh, betul ker? Alah, aku kan sakit. No wonder lah aku kurus. Aku cuba nak tambah berat badan macam dulu tp entahlah, makin kurus ada kot. Ada cara tak nak cerahkan kembali kulit dan tambah berat badan?????

Peribadi

Kawan2 lama aku ada tegur yang aku dah sombong. Erk.. sombong erk? Mana ada. Cam biasa jer. Maybe aku jrang mesej kot. Sebenarnya aku sekarang dah malas nak taip2 mesej. Hp aku just tuk dengar lagu and amik gambar jer..hehe. Aku tak sombong ok..hehe


3 comments:

dafi said...

sakit? sakit apa??

Mar said...

kau sakit apa? mkn byk sikit k, nazrul? :(

nurulleqin said...

xpela hitam2 si tampuk manggis..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails