Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Sunday, August 9, 2009

Antologi Aku Sbg Roommate Dee

NOTA: This tyme aku wat tribute tuk Izdihar n next tyme untuk org len lak.

Saat pertama aku bertemu dengan ko,
hati ku kuat mengatakan..
ko sangat lain dari yang lain..
keunikan yg ko miliki..
tak mampu ku luahkan..
walaupon ku keliru..
tapi kau beri jawapan yang ringkas, kemas dan tangkas..
kau bukan seperti aku, pipe..eh2.. pipe bukan, azri atau apak...
ko tak sama.. ko tak sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


aku pernah ketawakan ko..
di atas kesilapan ko memanggil aku..
sebagai class wrap.. aku nak balut kelas ke Dee??
aku makin keliru...
siapakah yang mengajarkan ko?? aku bertambah keliru..

bila di kelas Bel120..
pukenji fiber aku digeletek sekali lagi..
malahan syaitan juga turut aktif membisikkan gosip2 liar..
overnya mamat nie.. mamat ker? ade aku kesah..

banyak ilmu ko bawak dari melaka..
aku terkesima! tak sangka ko banyak ilmu..
lagi2 aku bertambah keliru..
cos apa yang ko amik sebenarnya di uitm melaka..
adakah CUR1001?? aku tidak tahu...

di semester kedua...
aku ditempatkan sebilik ngan ko..
alangkah bertuahnya..(giler fake..wakaka)
namun ttiba aku di kejutkan dengan satu berita..
Ohhh.. aku terkejut...

~tamat~

2 comments:

FREdee DAVE said...

wakakakakakakakakakaka..
wakakakakakakakakakaka..
wakakakakakakakakakaka..
nie adalah 1 kelaharan yg plg berjaya dlm tindakn2 ko nk lahar haku kan !!!
bravo.. gud job !!
yg x boleyh blah :
"ko sangat lain dari yang lain..",
"keunikan yg ko miliki..",
"sebagai class wrap.. aku nak balut kelas ke Dee??",
"aku terkesima! tak sangka ko banyak ilmu.. " dan byk lagi ar...
sabar ok !!
nnti haku wat attribute tuk ko lak yer..
mY LOVeLy roOmAte sengAL2 hAYAm..

dafi said...

haha. overr dee.
yela nazrul, aku pun rasa sama cam kau.
walaupun dee masuk lmbt ckit, tp dia yang paling mcm 'in' ngan sume.syabbas beteh!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails