Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Saturday, August 29, 2009

Salam Perantauan

Tadi masa aku baca paper, ternampaklah satu iklan sal salam perantauan sempena Aidilfitri yang bakal menjelma tak lama lagi.. Macam best je kan. Kalau lah aku terima offer gi India hari tue, mesti tahun nie dah fly kan. Leyh je hantar salam perantauan dari India. Mesti gempak kan muka aku masuk paper..Hahaha.. Tp..huwa!! tak leyh raya ngan family. 5 tahun weyh.. 5 tahun...!! Lama tue.. Siap2 anak kakak aku yg baru nak lahir tue dah masuk sekolah dah. Entah kenal ke tidak pak cik dia yg sorang nie. Entah lah, mungkin bukan rezeki aku nak fly agi pon. Tunggulah tahun depan, kalau ada rezeki aku akan fly g Aussie. The National University of Australia. InsyaAllah.

Emm.. memandangkan aku tak fly g oversea, so aku nak gak wat salam perantauan versi aku sendiri.


"I'm Muhammad Nazrul bin Abd Rani from Faculty of Law, MARA University of Technology, Melbourne would like to wish to all my family's members in Kedah, Selangor, Penang, Perak n etc, xSMKTSian, xKMKian, and x student UiTM Kedah batch Disember 2008/2009, salam Ramadhan Kareem and Eid Mubarak 1430h. Kullu 'amm wan entum bikhair, minal 'aidil wal faizin."

NOTE: Bukan selalu nak berangan.

2 comments:

aku.suke.bas said...

whoah nazrul!

im apprecite u for jot down my name..hehe..

thx lol..:))

duffluv said...

best2.aku pun nak wat gak lah :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails