Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Wednesday, September 16, 2009

TAG by Kak Irah

1) Nama Timangan

Xde nama timangan sbb mak pun panggil Muhammad Nazrul kat umah. Skema tak mak aku?? ;P hehehe

2) Anda seorang yang...

Suka wat muka annoying kat sape2 pon..haha.. Hafez slalu jadi mangsa walau dia tak bersalah. Kesian ko Hafez.hehe

3) Insan Teristimewa

Al-Walidain

4) Lagu Kesukaan

Asma Ul Husna by Tok Ti

5) Makanan Kesukaan

Banyak. Nasib baik babi tue haram, kalau halal entah2 jadi makanan kegemaran aku gak.hahaha

6) Sikap yang membuatkan anda stress

Hipokrit, sombong, bongkak dan yang sama waktu dengannya. Tapi orang kata aku sombong. Haihh...

7) Warna kegemaran

Sebab kulit aku tak putih, siang2 aku dah reject dia from being my fav colour..hahaha. Aku prefer warna biru kot.

8) Benda yang ada dalam beg

Beg duit - ada duit, beg sekolah - ada buku, beg pakaian- ada bangkai binatang.hahaha

9) Bila kali terakhir menangis

Entah.

10 ) Tag untuk rakan anda.

Sebagai balasan, aku TAG mak cik Amy..haha..
Dafi ko pon kena wat..(bagi menyemakkan lagi blok ko)
Mar.. (at least ade gak post yg takde kaitan dgn chenta hati kau kat blog..hehehe)
sape yg baca pon kena wat.. sape suh baca!hehe


1 comment:

gita said...

ashiqin mana? klu aku, memang ko silap eja la. huh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails