Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Sunday, September 13, 2009

Tagged by Amelia

Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

Mein Name Ist Nazrul.. nie bukan restless nak letak nama nie aku etc.. act, nie bahasa German.. in english My name is Nazrul..

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

diari-naz.blogspot.com <- sebenarnya dh banyak kali bertukar url blog mengikut cita rasa dan sesuka hati tuan empunya blog..hehe

Apakah method penulisan dalam blog anda?

methodology dakwah ker??hahaha.. Xde method2.. asalkan sedap mulut menyebut dan sedap tangan menaip.. ok lah..

Pernah terasa nak hapuskan blog anda?

tak kot sebab "Mengubahlah sesuatu dengan tangan seiring dengan sekuat2 iman mu".. taip blog pon guna tangan kan??

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang TAG anda ini?

`OriGinaLLy miLLy's~.. sangat direct bila berhujah.hehe
Amelia - She's HOT..haha..

Senaraikan 10 orang yang akan anda tag.

Mar
Asyraf
Zharif (pre law part 3)
Ashiqin
Why

banyak nie dah la..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails