Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Wednesday, October 14, 2009

Jom cuti!

Amaran : Hanya boleh dibaca untuk golongan 18 tahun ke atas sahaja.


Weh, aku dah cuti semester. (korg mesti tgh berzikir menyumpah seranah aku kan?? ade aku kesah??haha) Ape plan untuk cuti semester ni? Aku ingat nk pegi kursus kahwin. Bukan ape, korang semua kena faham yang aku ni hot stuff (budgettt..haha) ramai yg nak kan aku. So, kalau aku dah ada sijil nikah, kan senang.. betol tak? Mak Leha, Mak Temah mesti tgh get ready nak dtg minang aku. hahahaha...

Tapi plan asal aku nak amik lesen keta. Ye la, dari asyik jadi penumpang jer, bila lak aku nak jadi pemandu kan?? Waktu nie la aku nak tunjukkan ke'hemah'an aku di atas jalan raya. Tak main la merempit2, drift atau yg sama waktu dengannya. Tak machoo beb. Sekarang nie nak amik lesen keta bukan murah doe. Mahal tue..tp duit mak bapak kan ada, time nie la nak mengikis harta2 mereka yang ada. Saya Sayang Mak Abah Saya! ;)

Hari tue mak cik aku dah 'tempah' (hot stuff katakan) aku utk pg rumah dia. Emm... tak nak la gtau wat per kat sana. Nanti korang guling2 gelakkan aku. -____-". Time nie la aku leh buli puas2 si solihin dan sobirin tue. Hari tue teruk aku dikerjakan diorg. Tapi aku sabar jer sbb mak bapak aku ada. Nak cover ke'soleh'an anak diorg nie. This time yg tinggal nanti aku dan diorg jer sbb mak bapak diorg keje.hahaha. (gelak setan)

Sekarang nie hari2 aku men internet. Asal bangun tidor jer, , lappy nie jer yg aku tgk dulu. Sarapan pon aku xsentuh lagi. Takpe, cuti2 nie la nak men internet sepuas2nya. Bila dah masuk sem baru nanti, aktiviti harian aku study jer (betul tak kawan2). Lantak lah korg nak kate aku tipu ke whatsoever lah. Alah, study giler sampai dapat 4 flat pun still masuk BLS gak. UiTM gak. Lain lah dapat wat medic ker, dentistry ker, memg pasti ar aku study gila2. Kalau korg nampak aku cakap dan gelak sorang2, mmg sah aku lah tue. Sila lah tegur tanpa malu2 dan was2.


2 comments:

dafi said...

haha.kau mmg gila la. 24/7 on9

Muhammad Nazrul said...

aku xgila tp aku gila2..haha
tak samakan??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails