Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Tuesday, March 16, 2010

Birthday Party for Qayum and Dee jugak!

kek birthday tajaan ~M Nazrul Ar~


Birthday boy bersama Pipe & Fairul

Kalau korang nak tahu, Qayum awal2 lagi dah menghilangkan diri sbb tradisi kat sini sape yg celebrate birthday akan mendapat hadiah yg sangat istimewa..haha.. Telur, tepung dan air paip. Membazir kan?

Then, aku ngan Fai
rul + Ari pergilah mencari Qayum segenap ruang pelusuk Kolej Malinja dan sampai ke Library UiTM tp tak jumpa. (Dah malam, mane nak nampak Qayum..haha)

Tepat pukul 12, berjaya jugak akhirnya Fairul mencari Qayum dan membawak mamat tue ke bilik aku untuk suprise parti nie. Meronta2 jugak Qayum dibuatnya. Ye la, sape je yg nak kena salut satu badan dengan tepung, telur dll.
Tapi last, dapat gak kitorg celebrate patry ni. Walau pun ringkas tp tetap best sbb berkumpul geng2 yg memang rapat since part 1 lagi.

So, Selamat hari Lahir kepada Qayum as well as Happy belated Birthday tuk Dee.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails