Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Wednesday, March 17, 2010

Esok exam ke?

Tadi masa aku bangun tidur, aku cepat2 pegi mandi. Yang pelik nya roommate aku masih tidur nyenyak macam baby dalam buaian. Ala kucikuci.. Tapi xpelah, maybe japg bangun lah. Bile aku kt toilet, xnampak lak budak2 pre law part3 yg lain mandi.. Eh, aneh. Maybe diorg awal2 lagi dah mandi kot. So, aku wat donno je lah. Lepas mandi aku lap badan, lepas lap badan aku kuar tandas, lepas kuar tandas aku balik ke bilik. motif nak cerita itu ini.

Then, bila aku nak siap tue aku pegi lah tengok jadual exam. Oh, paper law. Ceh, confident ja walaupun aku study pon xhabis. Takpe2, bukak laptop online lah kejap. Something that make me wonder is, asal kalender kat laptop aku kata hari ni WEDNESDAY. Bukan ker hari ni dah THURSDAY? Dengan xpuas hati nye, aku tgk kt jam serba canggih lukman. What the fish! Ari nie xde paper. Paper law tue esok. Penat je aku siap awal2. Patut lah roommate2 aku yg lain tidor mati macam sleeping beaty dah aku tgk, lebih2 lagi Lukman.haha. So, memandangkan ari ni takde paper, aku sambung lah skt nak study bab discharge, minor, criminal offence, intoxication, provocation, unsoundness of mind yang belum aku tengok lagi pon. Sempat ker? Bak kata lukman, ade 24 jam lagi nak study. 1 jam 1 topik.


cara study nie dah memang macam nak dapat 4flat dah. Iklan: Meja study Malinja mmg buruk cam nie.

Aku pon bukak je lah note contract, baca bab discharge. Discharge ni ade 4 types. Discharge by breach, performance, agreement and impossibility. Bosan, bosan, bosan!! Aku xpaham pon ape aku baca. Kenapelah susah sangat aku nak study. Ok, redha dan tawakal.

Aku terpikir gak, minggu nie xmakan secret recipe, pizza hut and KFC lagi. Adakah ini faktor2 yg menyebabkan aku tetiba jadi susah nak paham seketika? Bodoh punya reason. Illogical factor. Ok, klu macam tue maybe aku belum sarapan. Emm, kali nie alasan diterima.


nie je sarapan aku pagi nie. Sedap kan?


then...

..........



...................




................................


xsampai 10 minit study terus aku online. Yeah!hahahaha

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails