Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Monday, April 5, 2010

Aku dah tua?

Dulu-dulu masa I kat England..erk?? Tipu2, kau xpernah pergi England pon.haha

Dulu-mula masa aku kecik2, aku selalu ingat tarikh2 yang penting. Tak kira lah tarikh bile aku khatan ker, tarikh aku ponteng sekolah pegi main kat bawah sungai tepi sekolah tue ke, tarikh besday kawan2 aku ke, semuanya aku ingat. Pernah satu hari tue, aku sanggup pegi awal ke sekolah semata2 nak pegi wish besday cikgu aku. Awal2 pagi dah mencangak kat tempat yang dia selalu parking dan lepas tu bila cikgu aku keluar dari kete dia aku pon wish la kuat2 "Happy Besday tecer!". Agak2 cikgu aku tue touching tak?

Masa hari guru pon same. Kalau boleh macam nak naik ke atas stage sekolah tue pastu wish kat semua cikgu Selamat Hari Guru tp malangnya aku xbrani nak naik stage sebab nanti ada makhluk2 asing kutuk2 aku kat belakang. Eww.. annoying! Matilah kau. Pernah dulu masa hari guru, aku sanggup beli tisu kotak tue berkotak, then balut dengan kertas bunga cantik2 pastu kasi kat semua cikgu yang ngajar aku. Ape motif bagi tisu kotak pon aku xtau sbb yang aku tau kotak tisu tue besar. Bila aku bawak pegi sekolah, mesti budak2 lain kate "Fuyyoo, besar nye hadiah dia.. Mesti mahal2 nie.." sape tak bangga kan?

Semalam (4 April) adalah hari ulangtahun keputeraan..eh2, kelahiran aku yang ke 20 tahun. Sejak akhir2 ni besday aku pon dah jarang ingat apetah lagi aku nak ingat besday Siti Nurhaliza ker, Raja Azura ker..penting ke kau?haha. Kalau ingat pon mesti bila hari besday aku sendiri. Tue pon ade lah 2-3 org kawan2 baik aku yg wish.

nasib ade facebook, so, ramai la yang wish kat aku

Tapi kali nie memang besday aku paling best setakat nie. Sebelum besday aku pon dah ade yg ingatkan. Sweet tol kau Izdihar sanggup buat countdown bagai nak sambut besday aku.

And the best part here, besday kali ni aku dapat ucapan yang paling banyak yang pernah aku trima even mak aku yang selalu wish kat aku bile aku yang ingatkan dia pon ttibe call aku then wish selamat hari jadi, moga panjang umor dan menjadi anak yang soleh serta berjaya di dunia dan diakhirat. Then, peratus keterharuan ttibe naik sampai 500%. I'm soo happy ;) Walaupon xde ape2 Besday party or cake but I still enjoy myself sbb aku taksangka still ade org yang pedulikan diri aku.


Nazrul, Happy Birthday yang ke 20! And a lot of people is loving u.

2 comments:

nabila said...

weh, heppy lahir tau..aku bz skunk ni..tak sempat nk wish..kedit pun tak da
ni on9 free kt umaaaa...sok dah kje...bz

..ALAWIAH.. said...

happy belated bithday, dearie senior!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails