Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Tuesday, April 13, 2010

NST Scholarship

*klik kat gambar untuk besarkan.

Biasiswa NST ni dah lama bukak tapi aku baru ade inisiatif nak letak sini, takpe mase ade lagi 3 hari. Tarikh tutup biasiswa nie 15hb April. Jangan risau, takperlu hantar ape2 borang sebab korg atas isi online form jer. Hah, lupa nk kasi tau, biasiswa nie just eligable for those yg baru habis spm/stpm/asasi/matric atau first year students yang dapat CGPA 3.00 dan ke atas. Nanti masa korang nak isi form nie, dia akan mintak korang buat essei minimum 500 words bertajuk,
"What is your career aspirations and why we should consider your application".



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails