Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Sunday, May 30, 2010

Anda telah di TAG!

Terangkan personaliti anda melalui 3 perkataan

Saya memang comel [enough with three words]

Sekarang ni tengah belajar atau kerja? belajar ape atau kerja ape?

Tengah menganggur.PERIOD!

Apakah yang anda akan lalukan setelah bangun dari tidur?

Awik wudhuk, solat subuh.

Antara KFC dan MCD, yang mana satu pilihan kalbu?

Mana boleh compare KFC dan MCD sebab diorg berbeza kepakaran. Kalau KFC ngan RFC baru betul.

Makan, tidor atau main?

Study? hehehe

Adakah handphone penting bagi anda?

Ade handphone pon kadang2 takde kredit/bateri. So, same jelah dengan takde HP pon.

Suka lelaki/perempuan yang bagaimana?

Suka perempuan yang cantik pada akhlak dan indah pada rupa.

Andaikan esok berlakunya banjir yang sangat dasyat dan anda berpeluang menyelamatkan 3 orang, siapakan mereka yang akan anda selamatkan itu?

Seorang lelaki, seorang wanita dan seorang kanank-kanak.

Apakah barangan yang selalu anda bawa bersama semasa keluar rumah?

Handphone, dompet.

Siapakah lelaki/wanita idaman anda?

Watak Aisya (Ayat-Ayat Cinta)/ Asiah Yusra (Tautan Hati)/ Anna Althafunnisa (Ketika Cinta Bertasbih)

Kalau tiada duit, apakah yang akan anda lakukan?

Mintak kat mak atau kakak. Ngee~

Siapakah yang TAG anda dan apakah yang anda fikirkan mengenai beliau?

Seseorang yang bijak dan kacak! hahahaha

Kenapa jawab soalan TAG ini?

Nak support kawan-kawan dan saya tengah bosan.

Pilih rakan-rakan yang anda ingin TAG

1. Semua yang ada dalam my follower list wajib jawab soalan ini! [nanti aku g semak kat blog korg..hehe]
2. Pemilik blog mimpi-puteri.blogspot.com
3. Silent reader blog ini.


1 comment:

nabila said...

ngoh ngoh ape je naz

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails