Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Thursday, June 3, 2010

Best Formspring question ever!

klik pada foto untuk besarkannya

Tadi masa aku check email inbox ttibe mata aku terfokus pada satu email dari formspring. Katanye ade soalan untuk aku. Wah, best lak bila ade soklan baru2 nak ditanya. Bila je aku bukak, ade lah killer question yg cam kat atas tue. Aku senyum sorang2 macam kena sampuk bila baca soklan tue. Ye lah, dah lama aku tunggu orang tanye aku soklan yg macam tue. So, senang cite aku teruja giler nak jawab soalan nie.

Kah! Kah! Kah!
Kelakar lak bila nak respond. Cuba korang tengok style ayat, bajet mat rempit lah padahal aku tau je sape nak tanya. Gua respect same lu r. hahahaha. Ok lah, kau nak tahu sangat jawapannye kan? Meh aku jawabkan.

Sebenarnya memang aku sombong, bongkak, angkuh dsbg. Eh, kau tau ker dsbg tue ape? *****nye kau kalau tak tahu. hahaha. Mak cik2 Flat pon tau dsbg tue ape. Harus lah semua benda aku nak cite, kau tak nak tahu xyah bace atau dengar pon sebab aku pon xhingin nak cite kat kau. Macam lah kau tu chantek sangat. Kau pon satu, biarlah aku nk berlagak, ade aku tumpang badan kau ke nak belagak2 nie. Takde kan? atau ade aku kacau mak cik kau jahit? takde jugak kan? So, jangan nk busybody oke?

mesti sakit hati kan jawapan macam nie? Jawapan nie aku main2 jer. takde kene mengena dengan sape2 pon.

Actually meh aku nak explain. Semua nie berlaku atas khilaf aku sbb aku nie mmg macam berlagak sikit tp aku mmg xde maksud nk berlagak pon. Mungkin ade yang trase hati ngan aku, aku mintak maaf banyak2 sangat sbb it happend secara tak sengaja atau sedar.. I'll try to change my attitude agar lebih tawaduk. Ape2 pon, thanks sebab tegur.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails