Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Saturday, June 19, 2010

Finally, keluar jugak tawaran degree.

MUHAMMAD NAZRUL BIN ABD RANI
F-193 KAMPUNG BATU 34
JALAN BUKIT SELAMBAU
08700, JENIANG
KEDAH
No Pelajar: 2010******
No Kad Pengenalan: 9***********
Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:

Program: (LW213) Sepenuh Masa
SARJANA MUDA PENGAJIAN UNDANG-UNDANG (KEPUJIAN)
FAKULTI UNDANG-UNDANG
Kampus: B - UiTM Shah Alam Semester: JULAI 2010

Sila datang mendaftar di tempat yang ditetapkan.

Tempat: BAHAGIAN PENGAMBILAN PELAJAR, BANGUNAN UiTM INTERNATIONAL CENTRE (UIC),
UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA, 40450 SHAH ALAM, SELANGOR DARUL EHSAN
Tarikh: 2/7/2010 Masa: 8:30AM - 4:00PM


Alhamdulillah, dah lame sangat tunggu tawaran ni last2 kuar jugak. Syukur lah.

Tapi aku belum lagi lah decide nak accept atau reject the offer sebab aku belum ready nak belajar undang-undang dan masih berharap nak amik TESL [serius weyh!]

Haishh, buat apa sakit kepala nak pikir2. Baik kawen je lah. Senang cerita.

1 comment:

fana said...

aku setuju! org yang nak je tkder..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails