Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Tuesday, July 6, 2010

Menanti talak satu

Aku dah start sesi pengajian kat UiTM Shah Alam. Sem nie aku amik kelas arab weyh. terror tak?haha. Kokurikulum lak nak amik kesatria. Taksabar nak kawad nie..hahahahahahhahaha

First class aku ok lah. Takde lah bosan sangat sbb lecturer pon best gak. CTU551 - Tamadun Islam dan Tamadun Asia. Sebenarnya aku nie xminat sangat sejarah2 nie tp dah sebab nie je subjek dalam bahasa melayu yang ada untuk sem nie, so aku target dapat A kot subjek nie.

Second class sangat disaster. Sumpah!. Takpernah lagi masa kat merbok, hatta kat sekolah aku kena attack dengan mana2 lecturer dalam kuliah yang ade ramai student. Aku rasa takbest bila jadi macam tue. Mungkin nak melawak tp aku rasa cam tak kena ar. Bukan aku sorang je kena, ade 2-3 orang lagi pon kena. Kesian weyh. Dah la lecturer tue garang, sarcastic plak. Takut plak aku time tutor nanti. Dah la aku takminat + takpandai subjek law nie. Kompem ar lepas nie asyik kena jer.

Aku taksabar nak tanggu minggu depan. Nak pastikan sama ada talak akan dijatuhkan atau tidak. Perhubungan tanpa rela dan redha biasanya tak ke mana. Aku harap, Allah maha berkuasa dan adil mampu memberikan yang terbaik untuk setiap hambanya,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails