Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Thursday, August 19, 2010

Everything is going fast

Dalam sedar tak sedar, dah masuk hari yang kesembilan umat Islam seluruh alam semesta nie menyambut kedatangan bulan Ramadhan dan tak lama lagi dah nak eidulfitri. Rasanya macam baru semalam baru sampai 1st day ramadhan. Cepat benar masa nie berlalu. Cepat jugak lah usia kita bertambah ye. Amal ibadat macam mana? fikir-fikirlah sendiri.

Minggu nie macam sibuk jah. Macam2 benda nak kena settle. Assignment lah, mid sem test lah. Semuanye nak kena buat within the close time. Asignment jangan cakaplah. Satu ape pon tak siap lagi. Asyik2 nak releks je sampai tunggu duedate yg makin mendekat. Baru dapat ilham katanya.

Bulan puasa nie harapnye semua benda nk puasa tp kadang2 terlepas lah jugak mulut nie. Orang buat ketupat bila nak raya, tp kita buat ketupat awal2 ramadhan ag. hahaha. Nampak sangat nak raya cepat kan..

Esok aku ingat nak balik rumah tp taktahu lagi lah macam mane sebab aku taktahu nak balik naik apa. Naik bas mmg nampak cam mudah tp kau kena berebut2 macam anak ayam nak dapat makanan. Pulak tue, kalau kurang bernasib baik kena berdiri dari Sintok sampai lah Shahab Perdana. Mau patah kaki aku cam tue.

Ok lah, aku ade kelas japg. Selamat Berpuasa! Bye~

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails