Welcome my visitor!

"This blog is created as a medium of communication between me and other people around the world. It's totally free from any political or sensitivity issues. I would like share with u some of my stories, inspirations, heart and love. Have a nice day and thanks for visiting!"

Sunday, October 24, 2010

Final Exam akhirnya.

Nyah2 semua ape khabar? Rindu mak tak?? Rindu2x cangat kan? Muahhhh!!

Eeeeee.. geli2. Asal tetiba terkena virus pondan-nyah-nok2 nie. ******** tol la.

Hari ni kan mak nak....erkk.. Sekali lagi plak...siot!

Bismillahirrahmanirrahim,

Dah lama aku tak bukak blog nie. Kalau boleh masuk serangga, memang penuh la dengan segala mak nenek binatang. Jin dan hantu pon mungkin tumpang sama duduk di sini. Amacam, hyperbola tak ayat nie? (lega, masih jantan aku nie)

Diam tak diam, eh dah nak final dah. Rasa macam baru semalam je aku masuk UUM nie. Study pon tunggang langgang lagi, tup2 esok lusa dah masuk dewan exam jawab ikut suka hati. Memang dasat genius. Kalau genius betul tak ape kan, kan kan?.

Bosan ah ngomel2 nie. Nampak sangat aku rakus nak update blog tp taktau nak tulis ape kan. Mengarut je lah k. Lagi pon aku memang tengah bosan. Pandang kiri kanan nampak buku jer. Eh, aku kat bilik ye bukan dekat library. So, bayang kan lah kalau bilik penuh dengan buku2. hebat tak, hebat tak? haha

Bercakap pasal nak final nie, aku bosan ah dengan diorg2 tue yang asyik kate "Omegod, aku tak study ag nie" padahal mata dah macam panda, study bagai nak gila. Hello, ngaku jer yang korg dah study. Aku tak sedut pon ilmu-ilmu korang tue. Cam aku senang, bila orang tanye dah study blum, aku jawab je, dah genius..buat ape nak study. hahahaha! Class tak jawapan aku? haha

Okey lah, awek tengah tunggu. Study! study! study!

wassalam.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails